For at vi skal ha det godt her i livet, er det viktig at vi tar et oppgjør med egne dårlige mønster. Negative tanke-, handle- og reaksjonsmønstre virker hemmende på oss og stjeler mye energi. Min erfaring som terapeut og coach gjennom mange år er at de aller fleste ikke er bevisst sine mønstre. Jeg anbefaler å bli bevisst på mønstrene, da de kan brytes med Tankefeltterapi. Jeg treffer ofte ”flink-snill pike” i min praksis. Felles for flinke piker er at de ubevisst eller bevisst stiller urealistiske krav til seg selv. Hun sliter ut seg selv, og bruker mye tid og energi på det. Mønsteret kan styre hele livet for den enkelte.  Hun er ofte redd for ikke å være flink nok. Derfor må hun jobbe intens for hele tiden å være på høyden. Flink pike er sjelden i ro, hun er opptatt med å legge til rette for andre, og hun er ofte lite til stede når hun er sammen med andre. Det er slitsomt å være i dette mønsteret, over tid kan det gi belastning som utmattelse, kroppssmerter, angst, tiltaksløshet, energiløshet, tristhet, nedstemthet, dårlig selvtillit osv.

Hva kan Tankefeltterapi gjøre?

Det er viktig å gå tilbake til grunnlaget for klientens mønster ble dannet, i barndommen. Jeg kartlegger først hvilke negative tanker hun har om seg selv, om andre og om framtiden, deretter fjerner jeg dem med Tankefeltterapi. Det handler om å bryte dårlig tanke-, handle og reaksjonsmønster, fjerner dette og bygger opp det positive. Resultatet blir at klienten får en bedre hverdag. Anbefalt behandlingstid er 5,5 timer over 5 ganger, da kan hun gjøre resten selv, hun blir sin egen terapeut resten av livet!  

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk