En seriøs tankefeltterapeut bør gi klientene sine en garanti. Jeg er utdannet hos TFT skolen i Vestfold hos Trine Elverum, og har forpliktet meg til å gi en garanti. Denne garantien lyder slik:
Tankefeltterapi (TFT) er en terapiform det er svært vanskelig å forestille seg, tro på, før man faktisk selv har sett eller erfart at det virker. En behandlingsrunde med TFT består av til sammen 5,5 timer fordelt over 5 ganger. Den første gangen du er til behandling varer det i 1 ½ time. Da får du vite hva TFT går ut på, hvordan det utføres, du får fortalt utførlig om deg selv og det du sliter med, og får satt i gang den fysiske behandlingen. I løpet av den første gangen vil du altså få kjenne på deg selv, om denne metoden fungerer på deg (det er tross alt noen få mennesker som ikke har effekt av TFT).
Dersom du etter første behandlingen ikke føler at TFT er noe for deg, og ikke ønsker å fortsette behandlingen, så skal du ikke betale. Det å prøve TFT hos meg innebærer altså ingen risiko for deg. Hvis du ikke vil fortsette er du bare en erfaring rikere.

Pris fra 01. 09. 2011:
Første timen som er lengst koster kr 1000,-
Ellers er timeprisen kr 800,-Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk