Hvordan kan Tankefeltterapi hjelpe deg som sliter med dysleksi?

TFT er en metode som krever stor egeninnsats hvis du skal få best mulig resultat. Til gjengjeld kan du bruke TFT hjemme, på skolen eller hvor som helst.
Du får hjelp til å kvitte deg med ubehaget man ofte føler når man eksponere seg for å lese foran andre. Det er viktig for terapeuten å kartlegge eventuell angst som oppstår av tilstanden, for deretter fjerne den, hvis mulig.

Hva er dysleksi?

Dysleksi ser ut til å være en midlertidig elektrisk tilstand, en form for blokkering i kroppen som gjør det umulig å få flyt i lesingen. Vi tenker oss at deler av det elektriske system er reversert eller snudd mens du leser. Dette kan sammenlignes med det som skjer hvis et batteri er satt feil vei i for eksempel en radio.
I begynnelsen av 1980 tallet fant dr. Roger Callahan ut hvordan man enkelt kunne korrigere denne psykologiske reverseringen ved å stimulere ytterkanten av hånden, tynntarmsmeridianen.

Bruk karateslag mens du leser!

Gjør du dette mens du leser ser det ut til at evnen til å lese flytende og tilnærmet automatisk gjenopprettes.
Dette høres kanskje merkelig ut for deg, men lesehastigheten er svært enkel å teste.

Vil du finne ut mer om hvordan tankefeltterapi kan hjelpe med dysleksi?

Send forespørsel eller ring
+47 415 56 803

Skal du på besøk til meg?
Se kart og lag kjørerute

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk