Stressmestingskurs på Melhus Instruktør i Mindfulness, TFT/NLP terapeut og coach Bjørg Krogstad arrangerer kurs på Melhuset, Rådhusveien 3, 7224 Melhus, 07.11.-14.11.-21.11.2012, kl 18-20.30. Pris pr deltaker: kr 750,-.

I dagens moderne samfunn har vi liten tid til oss selv, de fleste av oss er på høygir mesteparten av dagen. Dette kan tilføre oss negativ energi og gi stress og helsemessige problemer.

Kurset i Stressmestring lærer deg hvordan du kan være mer tilstede og oppmerksom i ditt eget liv for å øke livskvalitet og få det bedre med deg selv.

 

Hvordan bli mer ”våken” i hverdagen?

Gjennom konkrete og praktiske øvelser får du de nødvendige verktøyene du trenger for å håndtere hverdagen. Det handler om å våge å gå utenfor komfortsonen sin – ta de riktige valgene og finne en bedre utgave av seg selv! Nyte livet som det er akkurat nå!

Bjørg Krogstad er utdannet psykiatrisk sykepleier, har lang og bred erfaring, og har vært leder for psykiatritjenesten i Midtre Gauldal kommune i mange år. Hun er utdannet tankefeltterapeut, NLP terapeut, coach og er instruktør i Mindfulness. Har drevet privatpraksis siden 2008. Bjørg Krogstad jobber med behandling, holder kurs og foredrag.

For mer informasjon:
Bjørg Krogstad, Mobil: 415 568 03
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk