Sted: Melhuset, Rådhusveien 3, 7224 Melhus
Tidspunkt: kl 18 – 21
Dato: 07.02.2012
Kostnad: kr 600,- pr. deltaker.

Påmelding til Bjørg Krogstad, tlf. 415 56 803, eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Dette er et foredrag/kurs for deg som ønsker å lære å mestre stress! Lær hvordan du kan komme ut av dårlig tanke-, reaksjons- og handlemønster. Kanskje kjenner du slitenhet. Har ikke ork til noe, kanskje blir du passiv og du isolerer deg mer og mer. Du har kommet i en ”ond” sirkel.

Lær hvordan du kan få en bedre hverdag, mer overskudd og glede.

Føler du at det er et kaos inni deg, ”alle” har forventninger til deg? Går dette utover din mentale og fysiske helse? La ikke helseplager og utbrenthet bli et resultat av en travel hverdag! Det er viktig at du tar deg tid til å finne ut hva som plager deg, og hva du kan gjøre med det. Kom og lær avspenningsmetoden Tankefeltterapi, det er en enkel og effektiv metode du kan lære å bruke selv. Hjelp til selvhjelp! Bruker du dette verktøyet i hverdagen din, vil du oppnå en bedre hverdag.

Du tar kontroll på stresset. Oppdag faresignalene før det er for sent! Og gjør noe med det! Uten handling – ingen endring! Det er du selv som er det viktigste personen i ditt liv, og det er du som har ansvaret for livet ditt!

Kaffe, te, frukt serveres i pausene!

Arild Solberg: Jobber som selvstendig næringsdrivende innen snekkerbransjen. Han har egenerfaring med å takle stress. Du får høre hvordan han fant veien ut av stresset, og ser nye muligheter.

Bjørg Krogstad: Psykiatrisk sykepleier, Coach og Tankefeltterapeut. Hjelper folk med å endre dårlig tankemønster i det daglige.

Innhold:

  • Årsaker til stress/belastning.
  • Negative automatiske tanker/følelser/atferd/kroppsfornemmelser
  • Den kognitive spiral
  • TFT, avspenning, indre balanse.
  • Bli bevisst dine verdier.
  • Utviklingshjulet, ytre balansen.
  • Visualisering

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk