Jeg er en 54 modell. Født på Lundamo i Sør Trøndelag. Nå bosatt på Heimdal. Har vært sykepleier siden 1976, med praksis i alle deler av sykepleieryrke. Tok Eksamen som Psykiatrisk sykepleier i 2000. og har vært leder for kommunens psykiske helsevern.

Jeg har lang erfaring med å jobbe med behandling av psykiske lidelser. Jeg jobber mye med forebygging. Er opptatt av selvutvikling. Hjelper folk med å komme videre i livet sitt. Hvordan ta vare på seg selv. Jeg er opptatt med balansen i livet, og å få en god livskvalitet. Alle fortjener å ha det godt.
Min utdanning

Jeg har fokusert på Tankefeltterapi, NLP sertifisering og coaching.

Tankefeltterapi

TFT skolen ligger i Tønsberg, det er Trine Elverum som er instruktør. Det er et år studium. Fagene er grunnleggende psykologi, biologisk psykologi og psykoterapi. Studiet består av samlinger, de har vært i Trondheim og Oslo, oppgavebesvarelser, dokumenterte klientoppgaver og 4 timer skriftlig eksamen.

Coaching, Høgskolestudium

Består av to emner:
Første emne er en til en coaching.
Emne to går på gruppecoaching.

Det er Folkeuniversitetet i Trondheim og Høgskolen i Akershus som står for studiet.

NLP sertifisering

Min NLP utdanning er fra NLP Centeret i Strømmen.

Certified Practitioner: har gjennomført en grunnleggende utdannelse i Nevro-Lingvistisk Programmering.

Certified Master Practitioner: har gjennomført utdannelsen på Master Practitioner nivå i Neuro-Linguistic Programmering.

Certified Master Practitioner: har gjennomført utdannelsen på Master Practitioner nivå i Humanistic Neuro-Linguistic Psychology.

Utdannelsene er gjennomført i overensstemmelse med internasjonale standarder. Det betyr at innehaver av sertifikatene har demonstrert en høy grad av dyktighet og kompetanse, som gir rett til bruk av titlene.

Sertifisert NLP Terapi Master: har gjennomført siste del av utdanningen i bruk av avanserte NLP teknikker for samtaleterapi og endringsfilosofi. Utdanningen er lagt opp med undervisning samt omfattende egentrening, og er avsluttet med teoretisk og praktisk eksamen over to hele dager. Deltakeren har gjennom denne prosessen demonstrert stor forståelse og kompetanse i bruk av terapeutiske verktøy, samt bevist høye etiske holdninger i arbeidet med klienter, noe som gir rett til bruk av betegnelsen: Sertifisert NLP Terapi Master

Mindfulness instruktørsertifikat: jeg har gjennomført kursene Mindfulness 1 og Mindfulness 2, innholdet har vært intensive øvelser i form av en rekke meditasjoner og yogaøvelser. Kurset er lagt opp i henhold til det internasjonalt anvendte 8-ukers program Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR), utviklet av Jon Kabat-Zinn og 8-ukers program Mindfulness-Based Cognitive Therapy utviklet av Zindel Segal, Mark Williams og John Teasdale. Kursene inneholder en kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk trening. Gjennom kursene har deltakeren trent og demonstrert sine ferdigheter i å instruere andre i Mindfulness teknikkene, og ble sertifisert Mindfulnessinstruktør i februar 2012.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk