Velkommen til kurs på Kreta 21.09. – 28.09.13. En ukes opphold med egenutvikling og egeninnsikt med verktøy innen mindfulness. Hvem er kurset for? Alle som ønsker mer selvinnsikt i form av å bli bevisst på og teknikker for å lede seg selv på en god måte. Å bli bevisst på hva du kan gjøre i forhold til å håndtere utfordringer på en best mulig måte, for å lykkes med det som er viktig for deg. Hva går kurset ut på? Hva vil det si å være sjef i eget liv, hvordan lykkes? Hvor er du nå i forhold til der du ønsker å være? Hva fungerer godt, og hva kan du tenke deg å endre på? Hva gir energi, hva tapper? Balanse i alle viktige områder i livet. Visjon og mål som drivkraft. Snu negativt stress til positiv energi. Refleksjon, bevisstgjøring, glede og energi.


Hva er mindfulness (oppmerksomt nærvær)?

Gjennom konkrete og praktiske øvelser får du innblikk i de nødvendige verktøyene du trenger for å håndtere stress. Effekten er enestående! Metoden har dokumentert virkning i forhold til stress. Hjernen blir påvirket, virker direkte inn på de områder av hjernen som regulerer følelsene (stress). Metoden hemmer aktiviteten i disse områdne, noe som får oss til å tenke mer nøkternt og klart. Blir mer våken i hverdagen! Mindfulness lærer deg hvordan du kan være mer til stede og oppmerksom i ditt eget liv for å øke livskvalitet og få det bedre med deg selv. Målet med kurset? Bevisstgjøringsprosess, du kommer i gang med din prosess. ”Alle fortjener å ha det godt”. I naturskjønne og rolige omgivelser på Kreta, der DU er hovedpersonen. Hvordan få en bedre hverdag? Hvem er viktigst i livet ditt? Har du ubehag i kroppen? Blir du stresset av det? Er du en av dem som sier ja, men mener nei? Er du villig til å endre deg for å få det bedre? Hvordan kan du bli den beste versjonen av deg selv, så du kan beholde energi, glede og handlekraft i tøffe tider? Husk at du er så mye mer enn det du tror!

Praktiske opplysninger

Kurset går over 1 uke, 3 – 4 timer teori/praksis i 5 dager. Kurset arrangeres på hotell Mythologia som ligger i Georgioupoli på Kreta. Hotellet ligger i utkanten av landsbyen, hotellet er enkelt og koselig og drives av to nordmenn. En atmosfære av gjestfrihet, trygghet og tilstedeværelse. Et par mil fra Rethymnon ligger den greske fiskelandsbyen Georgioupoli. Landsbyen har rundt 500 innbyggere og er et stille og fredelig område av Kreta, perfekt for den som søker stille feriedager ved en ekte kretisk landsby. Med Rethymnon et par mil øst, og Chania noen mil vest, har du også tilgang til bylivets fasiliteter. Med sin sentrale beliggenhet er Georgioupoli et godt utgangspunkt til å utforske det øvrige Kreta. En flott sandstrand ligger ca. 5 minutter gange fra hotellet. Å nyte sene kveldstimer under den greske stjernehimmelen med god mat og drikke, gir følelsen av ro og harmoni. Et godt utgangspunkt til å få motivasjon til å gjøre endringer i livet ditt.

Priser

Kursavgift pr. deltaker: kr 3500,-. Opphold i enkeltrom inkl. frokost og lunch: ca. kr 3000,-. Flyreise, avhengig av når du bestiller bilelettene: kr 3000,-/kr 5000,-. Utenom dett kommer kostnader til lokale reiser og middager. Informasjon/påmelding til kursleder: Bjørg Krogstad, tlf 415 568 03 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk