Jeg har gjennomført kursene Mindfulness 1 og Mindfulness 2. Innholdet har vært intensive øvelser i form av en rekke meditasjoner og yogaøvelser. Det går på en kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk trening. Jeg har trent og demonstrert mine ferdigheter i å instruere andre i Mindfulnessteknikkene, og er sertifisert med dette som Mindfulnessinstruktør.

En del av utdanningen består i å integrere Minfulness i eget liv. Jeg praktiserer det hver dag, det gir meg både energi og glede.

Forskning viser at metoden har vært svært effektiv i behandling av nedstemthet og depresjon, og den motvirker tilbakevendende depresjoner. Det viser seg at metoden er effektiv for alle, den øker livskvaliteten!

Mitt mål er å tilby kurs i Mindfulness!

Flere og flere sliter med stress i dagens samfunn, og dessverre er det flere og flere som blir syke av stress. Mange av oss opplever at vi har det for travelt til å kunne være fullt og helt til stede, og dette går utover alle viktige områder av livet vårt.

Vi kan ofte oppleve at hjernen er aktiv hele tiden, vi kan plages av vonde uønskede tanker, som gir ubehagelige kroppsfornemmelser.

Hva er egentlig Mindfulness?

Trene sinnet til å være her og nå, uten å bli styrt av tanker om fortid eller framtid. Ved å trene sinnet på denne måten blir du i stand til å observere dine tanker og følelser snarere enn hele tiden å bli styrt av dem. Det er svært stressreduserende, fører til økt konsentrasjon og prestasjon, og gjør det lettere å nå inn til ditt kreative potensial.

Lær hvordan du får ro, balanse og overskudd, til å få overblikk og overskudd til hverdagens utfordringer.

Ved å integrere Mindfulness i ditt liv, får du et verktøy for å forebygge stress, du blir mer til stede i livet ditt. Og etter hvert vil du merke en økning i livskvalitet. Du oppnår i det hele tatt en større glede, harmoni og livslyst. Det handler om og NYTE!

Det er en meditasjonsteknikk basert på Østens tusenårige gamle teknikker.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk