Jeg har lang fartstid som terapeut og kursleder. Tilbakemeldingene jeg får er at behandlingstilbudet mitt er effektivt for mine klienter. Det bekrefter at behandlingen virker for de fleste. Dette gjør at jeg blir stolt av det jeg får til, som gir meg styrke, begeistring og energi som jeg kan gi videre til mine klienter. Jeg ser muligheter og er løsningsorientert.

Jeg har erfart vanskelige forandringsprosesser med meg selv. Prosessene har gitt meg mye kunnskap og erfaring. Med denne livserfaringen og utdanningene kan jeg forstå, støtte, behandle og veilede andre. Dette gir styrke og innsikt når hjelper mine klienter.

Jeg lever et liv i balanse, har det bra med meg selv og har et meningsfullt liv.  Jeg vet hva som er viktig for meg, og hva jeg kan gjøre hvis det butter. Jeg har alltid et valg, og jeg kan se konsekvensene av mine valg. Jeg er bevisst gammelt tanke-, handle og reaksjonsmønster. Det er lett å havne i ”grøfta”, spesielt hvis jeg er sliten. Da har jeg et valg, jeg er bevisst på hva som må gjøres.

Jeg tar ansvar for livet mitt, og det er viktig hvis jeg skal være i stand til å hjelpe andre. Utvikler meg hele tiden gjennom samspill med andre, og lærer noe nytt hver dag i viktige møter med mennesker. Jeg stoler på min intuisjon, som er godt utviklet. Det fine med det hele: ”Jeg blir aldri utlært.”

Jeg har en spennende hverdag, jeg er takknemlig og glad for at klienter kommer til meg. ”Hver og en er like viktig og verdifull.”

Hva har jeg som fortrinn og spesialitet?

Jeg har kunnskap, erfaring, kreativitet, intuisjon. Jeg har mange spesialiteter som passer sammen som hånd i hanske, det blir et spesielt behandlingstilbud. Jeg kombinerer teknikker som gir kraftfull endring. Jeg kjenner min styrke som Tankefeltterapeut og Terapi Master innen NLP.

På hvilken måte er jeg unik som terapeut/kursleder pga bakgrunnen min?

Jeg ser hva den enkelte klient trenger. Tilbudet mitt er unikt. Jeg har personlige kvalifikasjoner. Jeg er seriøs og ærlig. Som tilbakemeldingene jeg får viser, så får de fleste som kommer til meg hjelp.

La oss prate om hva jeg kan gjøre for deg

Send forespørsel eller ring
+47 415 56 803

Skal du på besøk til meg?
Se kart og lag kjørerute

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk