Sliter du med psykologisk eller fysisk problem?

Er du full av stress, avhengig av røyk, du må bare ha sjokolade, du går opp i vekt, du kjenner en konstant nedstemthet? Dette kan du fjerne med Tankefeltterapi. Det er en behandlingsform som er effektiv for disse problemene. Jeg har erfart mirakler, mennesker som sliter får hjelp, de lærer metoden selv. Det er hjelp til selvhjelp, de kan være sin egen terapeut resten av livet. Konsekvens: en god livskvalitet. Det beste av alt, det finnes ingen risikofaktorer. Det finnes ingen bivirkninger = GOD HELSE

 

Hva er egentlig TFT?

Eksempel på problemstilling:

Anne bestiller time hos meg. Hennes problem er at hun er energiløs, nedstemt, ukonsentrert og hun er blitt passiv. Anne isolerer seg, orker ikke å ta kontakt med venner. Hun har tanker om at hun må slutte med studiet, dette får hun ikke til. Anne mener at hun ikke er god nok. Problemet har kommet gradvis. Anne er student, har høye krav og forventninger til seg selv. Hun går mot det perfekte. Da hun kom til meg var hun helt utslitt.

Hennes ønske med behandlingen hos meg er å få mer energi, og få et annet tankemønster.

TFT er en behandling som går inn til selve roten på problemet og løser det der. Man banker lett med fingrene på spesielle punkter langs kroppens energimeridianer. Jeg får Anne til å tenke på det spesielle problemet: ”dette får jeg ikke til”, deretter skal hun kjenne på den følelsesmessige reaksjonen i kroppen. Hun skal tallfeste ubehaget fra en skala fra 0-10, 10 er verst. Når Anne gjør dette, elimineres ubalanser i kroppens energisystem, og underveis i prosessen minsker eller til og med fjernes de negative følelser og symptomene på psykologisk ubalanse. Jobber med å bryte dette uheldige tanke-, handle og reaksjonsmønster. Under behandlingen stiller jeg bevisstgjørende spørsmål, som gjør at Anne går ned i dybden. Anbefalt behandlingstid er 5,5 timer over 5 ganger. Da kommer Anne langt med sin prosess, og hun kan fortsette selv. Jeg kombinerer Tankefeltterapi med NLP teknikker, det handler om å bryte destruktivt mønster. Effekten er kraftfull! Denne behandlingsmetoden er med på å kunne snu livet til Anne opp og ned. Hun oppdager stadig nye sider ved seg selv. Endret tankemønster frigjør energi!

Jeg som psykiatrisk sykepleier, Tankefeltterapeut og coach er evig takknemmelig til grunnleggeren av Tankefeltterapien, dr. Roger Callahan (amerikansk psykoterapeut) som utviklet metoden i 1980 årene. Jeg har funnet et verktøy som virkelig hjelper de aller fleste!

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk