Den første gangen er den lengste, for da skal det skje mest. Det første som skjer er at du får en gjennomgang av hva TFT er, hvordan det fungerer og hva jeg skal forsøke å oppnå. Når gjennomgangen av TFT og behandlingsprosedyren er gjort, skal du fortelle din historie, for at jeg skal skjønne sammenhenger, og for å gjøre en god jobb som mulig. Så skal jeg demonstrere TFT i praksis.
Det anbefales at du kan komme tilbake etter 1 uke.

Den andre gangen er nesten like viktig som den første. Jeg tar opp det vi banket på forrige time, og spør hvordan det er med den saken nå. Nå skal du lære å banke selv. Vi skal jobbe med dine problemstillinger. Det er dine prioriteringer som er viktig her! I løpet av gang 2 kommer man vanligvis ganske langt. Når du har lært å banke selv, skal du teste den i hverdagen fram til neste time. Litt avhengig av problemstillingene vi jobber med, kan det nå være på tide å ta litt lenger avstand fram til neste time. Det må selvfølgelig vurderes i det enkelte tilfelle.

Tredje gangen er det aller viktigst at du behersker bankingen selv, og at det blir automatisert. Vi fortsetter å jobbe med dine problemstillinger. Du lærer eventuelt nye oppskrifter etter behov, og du lærer kragebeinspust. Jeg følger opp det vi jobbet med forrige time, og jeg vil forsikre meg at du bruker bankingen i hverdagen. Egeninnsats er meget viktig!

Fjerde gangen pleier det å dukke opp ”vanskeligheter”. Det er som regel her det blir klart om du ikke bruker teknikken i dagliglivet, men flyter videre på det som gjøres hos meg. Vi tar en ny gjennomgang av det som har skjedd siden sist, hvilke situasjoner som har vært ubehagelige og hva du kunne gjort for å bedre situasjonene ved hjelp av TFT. Vi fortsetter med problemstillingene. Jeg ønsker at du skal se hvor enkelt det å bruke TFT i hverdagen. MEN at TFT ikke gjør noe som helst for deg hvis du ikke bruker det aktivt.

Femte gangen er ”siste sjanse.” Nå må du være trygg på den bankingen du trenger i dagliglivet, og de store problemstillingene har du fått hjelp til. De tingene som gjenstår kan du som regel gjøre selv.
Du får selvfølgelig flere timer hvis det er behov for det.

Viktig informasjon
Apex – syndrommet er det noe som heter innen TFT. Det beskriver folks manglende evne til å anerkjenne at TFT behandlingen var årsaken til at problemet forsvant. Til tross for at klienten innser at de plagsomme symptomene ikke lenger er til stede. I enkelte tilfeller oppleves at klienten glemmer at hun/han noensinne har hatt det aktuelle problemet. TFT frembringer så gode resultater så raskt at det ofte er utenfor klientens fatteevne at TFT har kurert problemet. Apex – syndrommet kan faktisk sabotere videre behandling. Derfor er det svært viktig for meg å informere om at dette eksisterer. Klienter som ikke forstår at TFT var årsaken til at symptomene deres forsvant, vil ikke fortsette med behandlingen selv. Det er synd at de fratar seg muligheten til et godt liv med hjelp av enkle metoder og teknikker!

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk