NLP er et verktøy for å bedre kommunikasjonen, skape endringer i fastlåste tankemønster og adferd. NLP er kjent som en av de mest effektive og moderne former for psykologi.

En av forutsetningene i NLP er vår egenskap til å endre oss selv. Vi endrer oss hele tiden. Gjennom livet ”programmerer” vi inn våre egne adferdmønstre gjennom det vi sier til oss selv, både positive og negative ting. ”Jeg er umulig, jeg greier ingenting.” Sier jeg slikt til meg selv kan jeg bli passiv og isolerer meg. ”Dette skal jeg greie... jeg greier det jeg vil,” jeg får motivasjon og energi. De to eksemplene gir forskjellige reaksjoner. Når denne overbevisningen eller adferden er ferdig programmert lagres den inn i det ubevisste sinn og jeg trenger ikke å tenke på den lengre. Kroppen har lagret den på cellenivå og tankemønsteret og adferden blir automatisk lagret. Neste gang jeg står overfor en problemstilling, dukker mønsteret opp igjen.

NLP har verktøyer som kan bryte dette uheldige mønsteret. Vi blir løsningsorientert. Livet blir lettere.

NLP er

  • En kraftfull forvandlingsteknikk som henter opp ressursene våre og leder oss mot målet.
  • En av de mest effektive og moderne form for psykologi i dag.
  • Den har en dyp forståelse av de psykologiske problemer som vi menneskene har. På den måten gjør det mulig å legge opp en strategi mot en positiv endring.
  • Det handler om bevisstgjøring, lærer å bytte ut og forandre destruktiv adferd med en positiv, ressursfylt og mer ønskelig adferd.
  • NLP er enkel, hjelper oss å klargjøre ønskene og drømmene våre i ulike deler av livet vårt, og hvordan vi gjør det. ”Hvis du ikke vet hvor du skal, så kan du ende opp et helt annet sted!”

NLP står for

N – Neuro – fra det greske ordet neuron – nervesystemet. All adferd har sitt utspring i de nevrologiske prosessene fra vår 5 sanser.
L – Linguistisk: fra latin lingua. Vi bruker språket til å organisere våre tanker og vår adferd når vi kommuniserer med andre.
P – programmering: hvordan de ulike komponentene i et system er organisert for å skape aktivitets – eller adferdsmønster.

NLP tar utgangspunkt i dette, slik at vi bevisst kan bruke dem for å ”programmere” oss selv gjennom det vi sier og det vi sier til andre. Hvordan programmerer vi oss selv for å nå våre mål? Vi jobber med å finne svarene. Finne ressursene i oss selv.

Husk at vi er så mye mer enn det vi tror!

Kontakt meg

Send forespørsel eller ring
+47 415 56 803

Skal du på besøk til meg?
Se kart og lag kjørerute

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk