Det er nye måter å tenke på. Vi trener sinnet til å være til stede her og nå, uten å bli styrt av tanker om fortid eller fremtid. Ved å trene sinnet på denne måten, blir vi i stand til å observere våre tanker og følelser stedet for hele tiden å bli styrt av dem. Metoden er svært stressreduserende, og fører til økt konsentrasjon og prestasjon, og gjør det lettere å nå inn til vårt kreative potensial. Styrker vår arbeids- og livsglede!

Mindfulness er et av vår tids mest effektive verktøy for å bryte den berømte ”tidsklemmen”. Teknikkene er klare, enkle og de virker gjennom at vi oppnår økt tilstedeværelse der vi er, og er uhyre effektive til daglig bruk.

Vær til stede når det gjelder! Forebygg utbrenthet og helseplager gjennom økt fokus på det vi gjør der og da. Mindfulness er også kjent som oppmerksomhetstrening og konsentrasjonstrening. Det handler om å være til stede her og nå.

Kurs i Mindfulness gir deg følgende i personlig utbytte:

  • Finne dine egne ubevisste ressurser og ”glemt” energi – få ekstra overskudd.
  • Oppnå bedre konsentrasjon og større effektivitet i arbeidsdagen.
  • Få økt selvinnsikt og bli bevisst dine egne atferdsmønstre.
  • Styrk din evne til å se ting i nytt perspektiv og påvirk arbeidsmiljøet positivt.
  • Forsterk ditt nærvær i relasjon til deg selv og andre.

Ei dame i 50 årene sier etter gjennomført kurs: ”Jeg bruker teknikkene daglig, dette har rett og slett forandret mitt liv. Jeg er blitt mer til stede i mitt eget liv. Jeg lever nå, og nyter”.

Mindfulness er det nye store i Danmark, og er på full fart inn til Norge. Jeg har integrert metoden inn i mitt liv. Er blitt fasinert, gjennom enkle teknikker har jeg fått evnen til å være mer våken i nuet. Resultatet: En bedre livskvalitet!

Forskning har vist at metoden har svært god effekt.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk