Mine planer for denne høsten er å holde kurs på Melhus. Kursets varighet er på 7,5 timer, fordelt på 3 kvelder, 2,5 timer hver kveld. Planlagte datoer: 7.11.-14.11.-21.11.2012. Ved siden av har jeg min praksis med individuell behandling.

Vi har alle et ønske om å kunne leve et liv der vi er lykkelige og har det godt med oss selv og våre medmennesker. Vi har all forutsetning for å lykkes med dette. Imidlertid ser jeg at det stadig flere som plages med stress og stressrelaterte sykdommer. En viktig årsak er at det i dag er den økende ubalansen mellom aktivitet og hvile. Livet blir travlere. Vi greier tilslutt ikke å koble av.

Dette kurset gir deg bevisstgjøring rundt din egen helse, viktigheten av å være til stede i eget liv for å kjenne velvære og trivsel. Lære enkle teknikker for å bruke i hverdagen.

Med mine utdanninger og erfaringer har jeg samlet en del teknikker i min verktøykasse. Jeg har mye å tilby mine klienter/kursdeltakere.

 

Min verktøykasse består av teknikker innen: TFT, NLP, Mindfulness, Visualisering

Folk får hjelp – de lærer å bruke teknikkene i hverdagen.

Min styrke: Jeg vet hva folk trenger når de kommer med sin problemstilling. Hva er årsaken til at jeg vet: kunnskap, erfaring, psykologisk kunnskap/innsikt, ser sammenhenger og årsaker og ikke minst disponerer jeg en innholdsrik verktøykasse. Klienten får tilgang til dette. Den enkelte forandrer livet sitt, endrer tankemønster, atferd og får indre ro. Gir ny kunnskap og bevisstgjøring og KRAFT.

Fokuserer på løsningen, ser mulighetene, som gir styrke. Klienten slipper å streve med det ubehagelige selv – finner ressurser. Det hjelper umiddelbart, og gir energi.

Viktig: bruke teknikkene for det de er verd. Lindrer med det samme: for eksempel mot angst, ensomhet, tristhet, nedstemthet, sjalusi osv.

Et verktøy lindrer. Klienten får kontroll på livet sitt, på angsten, negativiteten, unnvikelsen osv. Dette utvikler evner, finner ressurser, bedrer selvtilliten. Klienten får innflytelse på sitt eget liv, får utnyttet potensialet sitt.

Verktøyene er kraftige, har styrke i seg.

Når verktøyene brukes er vi i stand til å skape denne styrken. Denne styrken ligger latent i oss – får den fram ved hjelp av teknikkene, vi blir løsningsorienterte.

Den tradisjonelle terapien mangler dessverre ofte et sett med verktøy.

 

Kraft – selvtillit – våger mer – utvikling på alle områder!

Tenk deg at denne styrken er alltid tilgjengelig for deg når du måtte ønske deg.

Jeg bidrar til å forandre livet til folk. Jeg blir engasjert og kjenner entusiasme.

 

Gir håp!

Noen sier: ”Bare etter 1 time kjenner jeg forandring. Jeg har gått i mange år i terapi uten å merke særlig effekt.”

Jeg ser at livene deres blir endret. Blir bedre ledere, foreldre, de våger nye utfordringer.

Uansett hvilket problem du sliter med – bruk verktøyene – det gir et godt liv!

Noen slutter å bruke verktøyene når de slutter hos meg. De tror kanskje det er alt de trenger. Det er det ikke! Folk flest, også jeg av og til slutter å bruke verktøyene selv om de virker. Det er dumt. Det er dette som er menneskets natur: Vi slutter å gjøre det som hjelper oss mest. Vi må overvinne denne motstanden. For og lykkes må vi finne ut hva som hindrer oss i å bruke verktøyene.

Bruker vi verktøyene, og har et godt liv, kommer det også andre til gode. Styrke, begeistring og energi smitter over på omgivelsene. Dess bedre vi har det inni oss, desto mer stråler vi på utsiden.

Å jobbe med dette er en spennende reise med teknikker.

 

Ut av komfortsonen!

Ønsker du utvikling på en eller flere områder i livet, bruk teknikkene for å komme deg ut av komfortsonen.

Mange verner seg mot smerte. ”Jeg våger ikke å ta dette skrittet, tenk om jeg mislykkes.” Det som er kjent er trygt. Det trygge området heter komfortsonen. I noen ekstreme tilfeller våger den enkelte seg ikke ut av hjemmet sitt. Oppsøker bare områder/situasjoner der det føles trygt. Men skal vi ut av komfortsonen må vi tåle smerte.

Velger vi å være i komfortsonen, unngår vi smerten (frykten for det ukjente). Unngår vi smerten kommer vi ikke videre. Vi sitter fast. Kaster bort livet!

 

Gjør noe med denne atferden!

Kjenn på smerten, bruk teknikkene – gir energi, håp, glede og mot – da oppdager vi etter hvert at det er uante muligheter. Bruker vi teknikkene unngår vi å pile tilbake til komfortsonen.

Når vi jobber med oss selv, behandler smerten, avvisningene, skuffelsene, jobber mot nye mål – kjenner vi oss levende.

Gjøre handlinger som bringer oss inn i en god framtid.

Det er ikke mye som skal til: integrere teknikkene, trene, spise riktig. Struktur bringer oss dit. Drivkraften framover, akseptere smerten som følger med. Den er ikke farlig, blir mye lettere når vi har tilgang til teknikkene.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk