Vi lever i et stressamfunn, med krav om vellykkethet. Dette kan vi bli syke av. Det finnes svært mange årsaker til depresjon. Det er lett for legevitenskapen å gripe til lykkepiller og beroligende. De fleste studier tyder på at Norges befolkning blir mer og mer engstelig og deprimerte for hvert tiår som går, og derfor blir vi stadig mer avhengig av medisin.

Alle kan vi bli nedstemt i perioder. Men depresjon er noe helt annet. Vi strever med problematiske tanker og følelser. En knugende og mørk tilværelse, som virker lammende. En bunnløs tristhet, håpløshet og vedkommende kjenner ingen glede. Det er vanskelig å konsentrere seg, man err energiløs og konstant trett. Trekker seg unna familie og venner. Personen føler at han ikke mestrer hverdagen.

Tankefeltterapi er en god behandlingsmetode for depresjon. Det er viktig å gå inn på alle lag av problemer i livet til vedkommende. Klienten har ofte angst i tillegg til depresjonen. Noen blir motløse hvis de ”banker og fremdeles er deprimert eller får angst.”  Det vi jobber med, blir faktisk bedre, men det kan være at et annet problem som har overtaket, da blir det viktig å få behandlet det problemet. Tankefeltterapien tar seg av ett problem i gangen, helt til den depressive følelsen forsvinner. Ofte trenger klienten flere enn 5,5 timer.

Behandlingen er 100 % smertefri og det er ingen indikasjoner på at noen har fått bivirkninger eller senvirkninger etter behandlingen siden Dr. Roger Callahan utviklet metoden gjennom arbeid med tusenvis av klienter gjennom en årrekke i løpet av 1980 – tallet. En del av behandlingen går ut på at klienten lærer metodene for behandling. De tyngste tingene får vedkommende hjelp til. Siden klienten hurtig lærer metoden selv, vil vedkommende alltid kunne få hjelp når problemet er til stede. Dette er svært enkelt og lite tidkrevende. Tankefeltterapi utføres mens klienten tenker på de situasjonene som utløser ubehaget, og den forsvinner som oftest mens stimuleringen av de enkelte behandlingspunktene foregår.

Det handler om å være tålmodig, bedring skjer gradvis.

Kontakt meg

Send forespørsel eller ring
+47 415 56 803

Skal du på besøk til meg?
Se kart og lag kjørerute

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk