Undersøkelser viser at angst er den vanligste psykologiske lidelsen. Det finnes mange ulike former av angst. De med sosial angst har sterkt ubehag i ulike sosiale situasjoner. Er redd blikket til de andre. Ofte er tanken om at ”jeg ikke er bra nok” som kommer. Prestasjonsangst gir en lammende frykt før eller under en situasjon hvor man må prestere noe. Generalisert angst er en konstant følelse uten en spesiell grunn. Vedkommende bekymrer seg og har kroniske spenninger. Angst for angsten er det mange som sliter med. Dette kan styre hverdagen til vedkommende.  Kanskje fører dette til isolasjon, han/hun våger ikke å forlate hjemmet. Noen er redd for å miste kontrollen, besvime eller dø. Min erfaring er at det er vanskelig å finne en behandlingsform mot dette problemet. Det hjelper lite med innsikt og forståelse når personen sliter med angsten. Etter at jeg startet med Tankefeltterapi har jeg funnet et redskap som virkelig hjelper de fleste. Jeg kombinerer teknikker innen tankefeltterapi (TFT) og NLP. Effektiv og rask virkning!

Hvordan kan Tankefeltterapien hjelpe?

Ved hjelp av enkle metoder og teknikker som gir ro og avspenning. TFT er en metode alle kan lære. Målet er at klienten skal bli sin egen terapeut resten av livet etter behandlingspakken på 5,5 timer med meg, over 5 ganger. Så snart angsten kommer kan du selv fjerne eller redusere det i løpet av noen minutter. Hos meg får du behandlet det som ligger dypere, det som er vanskelig å få til selv. Du får behandlet ett problem om gangen.

Hvordan foregår behandlingen?

Lett fingerbanking på meridianpunkt på overkroppen.  Behandlingen er ufarlig, ingen bivirkninger. Du kan bli trett etter en behandling, det betyr at behandlingen har virket og du slapper av.

Kontakt meg

Send forespørsel eller ring
+47 415 56 803

Skal du på besøk til meg?
Se kart og lag kjørerute

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt. Vi sporer også bruk av nettsiden, men anonymt. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og håndterer personlig data. Les mer ».

Ingen personlig data samles ved bruk av nettsiden
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk